ISO 2386:2019

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٧ يوليو ٢٠١٩

Packed cork — Virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste — Determination of moisture content

ملفات الوثيقة ISO 2386:2019

الإنجليزية 3 صفحات
الإصدار الحالي
20.77 OMR

مجال الوثيقة ISO 2386:2019

This document specifies a method for determination of the moisture content of packed cork, either virgin cork, raw reproduction cork, burnt cork, boiled reproduction cork and raw cork waste.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 1952:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of extractable metals in dilute hydrochloric acid
ISO 5834-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 1: Powder form
ISO 5834-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Ultra-high-molecular-weight polyethylene — Part 3: Accelerated ageing methods after gamma irradiation in air
ISO 15238:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total cadmium